Vi pá Sensecom väljer Windon för att vi i Norrland har väldigt höga och snabba temperaturväxlingar där hög kvalitet på materialet ställs på sin spets.
Eftersom vi har stora snömängder här uppe så är Windons svenskutvecklade produkter, testade och anpassade för vårt nordiska klimat, en nödvändighet för oss.
Att Windon har hela bredden för en totalinstallation gör att Windon är förstahandsvalet för oss!

Vi valde Windon för att där en hög kvalitet på materialet och att det är närproducerat. Vi känner att det är väl testade produkter som håller höga krav redan från tillverkningen och att det utvecklas konstant till det bättre.

Med Windon så har vi tryggheten med att få med allt material som behövs för våra anläggningar, allt från fästen, mc4 kontakter och vind och snölastberäkningar.

Det har aldrig varit problem med att få hjälp med frågor om produktinformation eller vid stöttning när vi startade upp. Vi är glada att vi valde en helhetsleverantör.

Vi har valt att jobba med Windon pga att det känns som det är bra kvalitet rakt igenom. Samt eftersom de valt att jobba med svenska produkter så mycket som möjligt.

De har varit i branschen länge och har lång erfarenhet av solpaneler vilket känns tryggt för oss. Utöver det är supporten bra, lätt att få tag på och svarar snabbt på frågor.